Local Replica Manager

1388160329_cloud_sync_synchronization_reload_refresh_updateKan brugerne selv lave en lokal replika med en selektiv replikeringsformula? Nej – det er kun de færreste superbrugere der har kendskab nok til Lotus Notes og den enkelte database til at de kan lave en selection @formula.

Men, det kan gøres nemt med Lotus Script. I vedlagte demo database klikker man blot på en knap og vælger en kategori og derefter bliver der automatisk oprettet en ny lokal replika af databasen – men kun med dokumenter fra den valgte kategori.

Det var ikke helt nemt at få til at virke – men med hjælp fra Finn Knudsen og Kenneth Badensø lykkedes det at få lavet de rigtige C api kald.

Dmeo basen kan downloades her: LRM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *